Bagoly Szandra

Bagoly Szandra vagyok a Home Staging for You megálmodója
és a Magyar Home Staging Egyesület elnökségi tagja.

Már kislány koromban tudtam, hogy Home Stager akarok lenni, pedig akkor még itthon nem is létezett ez a szakma. Alaprajzokat készítettem gyerekrajz szinten és mindig másképp rendeztem át a szobámat arra törekedve, hogy hogyan lehet a legjobbat kihozni a terekből. Mindezek ellenére tanulmányaimat mégis a kommunikáció és az idegen nyelvek iránti szeretetem határozta meg.

Tanulmányaim után Olaszországban éltem, ahol anyanyelvi szinten tanultam meg a nyelvet, így azt a mai napig tudom alkalmazni munkám során is.

Visszatérve Magyarországra a multik világa varázsolt el, ahol az angol és olasz nyelvnek köszönhetően sokat kellett külföldre utaznom.

Első kislányom megszületése után kezdtem el azt érezni, hogy valami újra, valami másra vágyok. Így egy véletlen, vagy nem véletlen😊 keresgélés folytán találtam rá Dr. Somogyi Patrícia (MSP Design) Home Staging képzéseire, ami teljesen megváltoztatta a gondolkodásomat, a céljaimat, és ami felébresztette a kislánykori emlékeimet.

Évekig, meglévő multis munkahelyemmel párhuzamosan építgettem a Home Staging iránti szenvedélyemet, szereztem egyre több tapasztalatot, kitartást és hitet, hogy ez az én utam.

2020. januárjában második kislányom érkezése hozta el számomra azt a döntést, hogy valóra váltom gyerekkori álmomat.

Óriási lendülettel, tudásvággyal, és eltökéltséggel vágtam neki vállalkozásom fejlesztésébe, azaz önmagam fejlődésébe. Így alapítottam meg a Home Staging for You-t, melyet harmadik gyermekemnek tekintek!

Bagoly Szandra

Így dolgozom

Maximalizmusomnak köszönhetően minden egyes felkészítésnél a legtöbbet igyekszem kihozni a lakásokból/házakból, mégis tanulva minden egyes projektből.

Hiszek a folyamatos tanulásban, fejlődésben, melyet igyekszem minél jobban kamatoztatni a projectjeim során is. Szolgáltatásaim közé beépült a felújítással egybekötött tanácsadás is, melyre egyre nagyobb igény van, hogy az emberek időt, pénzt és energiát spórolhassanak meg egy ingatlanfelújítás során.

Hiszem, hogy minden ingatlan emlékeket rejt, és ezeket az emlékeket néha nehéz elengedni. Munkám során ezt is szem előtt tartom és törekszem arra, hogy megkönnyítsem ezt a folyamatot. Így egy örömteli együttműködés után a következő lépés már az új ingatlan megszerzése lehet.

Számomra nincsenek határok, így az ingatlanok felkészítését egész Magyarországon belül vállalom.

Bagoly Szandra

Célom / küldetésem

Hatalmas lehetőség rejlik a szakma mögött, és célom, ennek megmutatása a megrendelők számára az ingatlanjukon keresztül!

Minden ingatlan más és más emlékeket őriz. Minden tulajdonos más élethelyzetből indul az értékesítés útján.

Épp ezért nagyon fontosnak tartom, hogy odafigyeljek egy felkészítés során a lelki oldalra is, segítve, támogatva a tulajdonost, hogy élményként élje meg a Home Staging-et.

Bagoly Szandra

Dolgozz velem!

Home Staging szolgáltatások

Tanácsadás

Bővebben

Home Staging szolgáltatások

Tanácsadás +
styling + fotózás

Bővebben

Home Staging szolgáltatások

Styling + fotózás

Bővebben

Home Staging szolgáltatások

Home styling

Bővebben

Megjelenéseim

Interjú Dr. Somogyi Patríciával az MSP Home Staging 10 éves jubileuma alkalmából

Bagoly Szandra Youtube videó